måndag 20 juni 2011

TRÖTTT

Så sammanfattar jag dagen..Hur sjutton kan man vara så trött egentligen..Idag har jag nästan inte orkat lyfta en penna...Har längtat efter min säng..Vet inte riktigt hur men av någon anledning har jag numera helt sjukt störd sömn..Började för drygt en månad sen då jag började vakna på nätterna. Från början somnade jag om i stort sett på en gång men numera vrider jag mig i absurdum...Nu blir det snart sängen..Natti natt!

2 kommentarer:

  1. Hej! Så roligt att du är tillbaka igen. :) Har saknat dig.
    Skönt att du mår bättre, men jobbigt att inte kunna sova. Själv tycker jag att det är så ljust på nätterna nu. Vaknar också ofta vid 04-tiden och är ganska pigg. Svårt att somna om sedan.
    När får du ledigt? Jag har min första semestervecka nu och det är ljuvligt. :) Fint väder i dag dessutom.
    Kram kram!

    SvaraRadera
  2. Jag har saknat att läsa din blogg jag också. Har jobbat "för mycket" den sista tiden så all ledig tid har gått åt till familjen, tv,n och kompisar..Har nästan inte ens kolla min privata mail... Jag gör precis som du, somnar som en stock men vaknar och ligger och vrider på mig..Och somnar då om när klockan nästan ska ringa..
    Är ett par veckor kvar till min ledighet..Är dock i behov så jag har bestämt mig för att vara ledig tre dagar nästa vecka för att åka till Sthlm och hälsa på dottern..Har inte så många måsten kvar på jobbet heller så jag kommer att tillbringa en del tid med att röja skrivbord och sortera upp och göra klart uppgifter som blivit liggande...Härligt med semester!!!!!!

    SvaraRadera