tisdag 19 juli 2011

Provat Ringar...

Jag vill ha en ring! Har provat ringar i flera år nu men fortfarande inte hittat "the ring" yet..Tror att en av dessa faktiskt är den jag vill ha men när jag skulle köpa den så blev jag osäker så det har fortfarande inte blivit någon ring..



Vilken av ringarna tycker du är snyggast????? Jag tror, skrev tror, att jag vet vilken jag vill ha men eftersom jag inte köpte den efter att ha besökt affären typ tre gånger så.....jag är en riktig velpotta ibland!

2 kommentarer:

  1. Men hallå där, var har du närbildsskärpan på din kamera? :-D
    Det var jättesvårt att se, men den första tyckte jag såg finast ut och mest klassisk. :) Sedan är jag lite kinkig, så jag tycker att det beror på vad du har för "färg" på övriga smycken, typ halsband och armband. Jag har oftast silversmycken numera, men "tyvärr" är vigselring och förlovningsring i guld, så det missmatchar väldigt. Jobbigt. ;)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag har en rätt dålig mobil..med usel kamera..Den "riktiga" digitalkameran råkades bli satt på förra året när vi var i Thailand...
    Jag har sällan smycken, jo pärlörhängen varje dag men annars ingenting. Mest svarta kläder..Jag och mannen är varken gifta eller förlovade så...har varit gift tidigare o då (89) valde jag klassisk mormorsring och en supersnygg vigselring m två pytte stenar i som gick över mormors ringen..Jag är rätt trist i min stil..Eller rättare sagt jag har nog ingen speciell..Gör mig till ibland o målar naglar eller piffar men sen återfaller jag i det bekväma/praktiska :))))

    Ring två som förresten består av två ringar (possibilies) du kan googla gillade jag mest..För jag har två ringar som jag fått av mina föräldrar och de är i guld så ibland vill jag kunna blanda och den i mitten består av silver och både rött guld och vitt..Man kan blanda som man vill såååå snygga egentligen...

    SvaraRadera